Değer Deniz sırrını da beraberinde götürdü!

Beyoğlu'ndaki evinde boğularak öldürülmüş halde bulunan müzisyen Değer Deniz, son yolculuğuna uğurlandı. Cinayetin işlendiği evin kapısında zorlama olmadığını ve hiçbir şey çalınmadığını belirleyen polis, katilin Deniz'e yakın bir isim olma ihtimali üzerinde duruyor.

Değer Deniz sırrını da beraberinde götürdü!

İstanbul'da 39 yaşındaki müzisyen Değer Deniz evinde, elleri bağlanıp boğularak öldürülmüş bir vaziyette bulundu. 2012 yılında 'Bekle' adlı bir albüm çıkaran, bir dönem çok izlenen Bez Bebek dizisinin de jeneriğini yapmış ve şarkısını seslendirmiş olan Deniz'in öldürüldüğü evin kapısında zorlama izi olmadığı ve evden bir şey alınmadığı da belirlendi.

KATİL TANIDIK MI?                       

Deliller, Değer Deniz’in tanıdığı bir kişi tarafından öldürülmüş olma ihtimaline kuvvetlendirdi. Polis olayın meydana geldiği yerdeki tüm kamera kayıtları ile Değer Deniz’in bilgisayarı ve cep telefonunu da incelemeye aldı.

SON YOLCULUĞU….

Hürriyet’in haberine göre; Cinayetle ilgili sırlar gizemini korurken Müzisyen Deniz'in cenazesi, dün Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze, Üsküdar'daki Bülbüldere Fevziye Hatun Camisi'ne getirildi. Camide taziyeleri Deniz'in annesi ve kuzeni kabul ederken, cenazeye müzisyenin sanatçının ailesi ve yakınlarının yanı sıra arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

GAZETECİLERE İZİN YOK

Değer Deniz'in cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Bülbüldere Mezarlığı'nda defnedildi. Gazetecilere cenaze töreninden görüntü alınmasına izin verilmedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler