Diyarbakır Emeklileri İçin Son Gün 29 Şubat

Diyarbakır’daki Emekliler Dikkat! Bankalara emekli maaşı promosyonları için 29 Şubat’a kadar başvuru yapılabilecek. Başvuru için son gün 29 Şubat.

Diyarbakır Emeklileri İçin Son Gün 29 Şubat

Banka promosyonlarında kampanya hareketliliği devam ediyor. Emeklilerin promosyonlardan faydalanabilmeleri için 29 Şubat’a kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

NAKİT PROMOSYON ÖDEMESİ ALINABİLECEK

2024 yılı ilk 6 aylık emekli maaşlarının belli olmasıyla birlikte, Ocak ayından itibaren bankalar promosyonlarını güncellemeye başladı. Maaşlarını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağını taahhüt eden emekliler için nakit promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon ödemeleri için bankalar 29 Şubat’a kadar başvuruları kabul ediyor. Daha önce bir bankdan promosyon sözleşmesi bulunan emekliler,daha önce almış olduğu ödemeleri iade ederek yeni bir bankaya geçiş yapabilecekler.

DİYARBAKIR EMEKLİLERİ İÇİN SON GÜN 29 ŞUBAT! PROMOSYON 9 BİN İLE 15 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

Emekliler için bankaların vereceği promosyon tutarları 9 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.
Emeklilerimizin alabileceği promosyon miktarları;
Emekli maaşlarını ING Türkiye’ye taşıyan emekliler, maaş miktarlarına göre 10 bin TL’ye varan nakit promosyon alabiliyor.
Emekli maaşını ilk defa ING BANK’a taşıyanlar ise, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik ödeme fatura talimatlarına 5 bin TL’ye varan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 15 bin TL’ye varan nakit promosyondan yararlanabilecekler.
Emekli maaşlarını,29 Şubat 2024 tarihine kadar AKBANK’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşlarını aynı bankadan almayı taahhüt eden emekliler, nakit 10 bin TL’ye varan promosyondan faydalanabilecekler.

Emekli maaşlarını,29 Şubat’a kadar GARANTİ BBVA’ya taşıyan emeklilere de nakit 7 bin 500 TL’ye varan promosyonun yanında ek olarak kredi kartı ile 500 TL harcamada bin TL Bonus fırsatı sunuluyor. 1 Ocak – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli kampanyalar ile ilk emekli maaşı ödemesi için İŞ BANKASI’nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileride 7 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden yararlanabilecek.
Unutmayın! DİYARBAKIR EMEKLİLERİ İÇİN SON GÜN 29 ŞUBAT!
 

Kaynak: Diyarbakır Söz