Görüş Bildir

Diyarbakır il uyuşturucu koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

İl Vali Hüseyin Aksoy başkanlığında toplanan İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu toplantısında uyuşturucu ile mücadelede yapılacak koruyucu ve önleyici faaliyetler, farkındalık eğitimleri, arz ile mücadele ve sosyal uyum çalışmaları ile tedavi hizmetleri ele alındı.

Diyarbakır il uyuşturucu koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Aksoy’un yanı sıra Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla,  Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, Vali Yardımcıları Tuğba Koşal, Mehmet Çağrı Özpolat ve Sercan Gökdemir, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Mehmet Özel, Bağlar Kaymakamı Tolga Toğan, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Handan Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Uyuşturucu ile Mücadele İl Faaliyet raporu sunumuyla başlayan toplantı da Diyarbakır uyuşturucu ile mücadele çalışmaları ayrıntılı olarak ele alındı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi