Ensarioğlu; Kürtleri inkar eden CHP zihniyetidir…

AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili il merkezi ile ilçe ziyaretlerine yoğunluk vermeye başladı. Seçmene kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür eden Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Ergani’de, muhalefetin desteklediği Cumhurbaşkanı adayı CHp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, tepki gösterdi.

Ensarioğlu; Kürtleri inkar eden CHP zihniyetidir…

Ensarioğlu ve Mehmet Sait Yaz’ın yansıra,  Milletvekili adaylarından Hatice Seydaoğlu, Mahsum Melikoğlu , Vahit Güvensen , Abdurrahman Kikizade ve Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Fatih Kayhan ile Ak Ergani teşkilatında oluşan heyetle birlikte, seçmene teşekkür ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve kahve sohbetlerinin yansıra ev ziyaretleri de gerçekleştiren Ensarioğlu ve beraberindekiler, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek çağrısında bulundu.

ERDOĞAN’A DESTEĞİMİZ SONSUZ

Ensarioğlu, " Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinde vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz. Önümüzdeki hafta pazar günü ülkemiz için çok  önemli bir seçime  gidiyoruz. Normalde hiçbir kulvarda Sayın Cumhurbaşkanımızla  yarışamayacak biri olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı girdiği her seçimi  kaybeden Kılıçdaroğlu 7 parti uluslararası egemen güçler ve  2 terör örgütünün desteklediği bir aday olduğunu unutmayalım. Seçim stratejisini terör örgütlerinin oluşturduğu bu yapının Geçmişte Kürtlere en büyük haksızlıkları yapan Cumhuriyet Halk Partisi'ne bölgemizdeki insanların iradelerini teslim etmemeleri gerektiğini ve bu oyunu bozmaları gerektiğini ifade etti Sayın Cumhurbaşkanımıza Ergani'den en büyük desteği verelim. Ben bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Partimiz adına Ergani'de bize verdiğiniz destekler için teşekkürlerimi sunuyorum" diyen Ensarioğlu ve beraberindeki heyet muhtarların ve davetlilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Konuşma sonrası tüm katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekilerek programa son verildi.

Programdan sonra heyet ayrıca şehir merkezi ve köylerde hayatını kaybeden vatandaşlara taziye  ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler