Ensarioğlu oda ziyaretlerinde!

Seçim çalışmalarını hızla başlayan AK Parti Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, Diyarbakır’daki Oda ve STK temsilcilerine yönelik ziyaret turu gerçekleştirdi.

Ensarioğlu oda ziyaretlerinde!

AK Parti Diyarbakır 1. Sıra Milletvekili Adayı Galip Ensarioğlu, seçim çalışlarına start verdi. Bir gün önce, önceki gün de Diyarbakır’daki Milletvekili aday tanıtımı sonrası sahaya inen Ensarioğlu, dün peş peşe oda ziyaretleri gerçekleştirdi.

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engil Yeşil ile Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) Başkanı Şehmus Akbaş’ı ziyaret etti.

ODA VE STK ZİYARETLERİ

Ziyarette iş dünyası ile esnafların temel sorunlarının istişare edildiği ziyaretle ilgili Ensarioğlu şu açıklamayı yaptı. “Seçim sürecine başladığımız ilk gün STK’ları ziyaretle başlayalım dedik. Türkiye’nin 100. yılında gireceği seçimler ülkemizin yeni bir 100 yılını inşa edeceğimiz seçimler olacak. Yeni 100 yılın planlarını hedefleyerek AK Parti olarak bu seçimlere giriyoruz. Her seçim önemlidir. Ama bu seçimi daha önemli kılan çok çok farklı şeyler var. 7 birbirine benzemez siyasi partinin ittifak ettiği tek mesele Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmektir. Yoksa dünya görüşleri ve ideolojileri zıt olan bu 7 partinin birlikte hükümet kurmaları mümkün değil. Ancak Türkiye’yi kaosa götürürler. Buna müsaade etmemek lazım”

Kaynak: Diyarbakır Söz