Ergani’den saldırılara tepki

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, terör örgütü FETÖ ve PKK'nın saldırıları kınandı.

Ergani’den saldırılara tepki

Son günlerde yaşanan terör saldırılarına ilişkin açıklama yapan AK Parti Ergani İlçe Başkanı Şükrü Sayan, Diyarbakır, Van, Elazığ ve Bitlis’te gerçekleşen terör saldırılarını şiddetle kınadı.

Ülkenin birlik ve beraberliğine kasteden hain saldırılar karşısında milletin gösterdiği dayanışma ve kararlılığın teröre karşı verilecek en anlamlı cevap olduğunu vurgulayan Sayan, şöyle dedi:

"15 Temmuz başarısız darbe teşebbüsüyle beraber FETÖ ve PKK terör örgütlerinin aynı yolun yoldaşı oldukları ortaya çıkmıştır. Elazığ, Van ve Bitlis'te güvenlik güçlerine saldıran, masum insanları katleden eli kanlı hainler arasında hiçbir fark yoktur. Terör örgütlerinin isimleri değişse de Türkiye düşmanları olduğu gerçeği hiçbir zaman değişmeyecektir. Her iki terör örgütü de gerçekleştirdiği kanlı saldırılarla ülkemizin varlığını, vatanının ve milletin bölünmez bütünlüğünü istikbalini ve istikrarını hedef almaktadır. Millet olarak teröristlere ve terör eylemlerine karşı tefrikaya düşmeden 15 Temmuz ruhunu, samimiyetini, duyarlılığını vakur duruşuyla milli tavrımızı her zaman, her şartta ortaya koymaya hazırız ve kararlıyız."

Kaynak: Diyarbakır Söz