Eryılmaz denetimde!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Eryılmaz çalışmaları denetledi Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Eryılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Eryılmaz denetimde!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Canlı Hayvan Borsası'nda devam eden düzenlemeler ve İlaçlama Birimindeki çalışmaları inceledi.

İlgili personelden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Eryılmaz, Canlı Hayvan Borsası’nı yenilenmiş haliyle en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunacağını belirtti.

ERYILMAZ DENETİMDE

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığına bağlı İlaçlama Birimini de ziyaret eden Eryılmaz, "Hava sıcaklığının artmasıyla sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ekiplerimizin kent genelinde yürüttüğü ilaçlama çalışmaları titizlikle devam ediyor. En iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz." diye konuştu.

BEYOĞLU ZİYARETİ

Bu arada, merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Eryılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Beyoğlu ile Eryılmaz, Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalarla ilgili görüşme yaptı. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eryılmaz, Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz