Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Galatasaray yönetimini topa tuttu: "Galatasaray yönetimi bekâ sorunudur"

Son günlerde yaşanılan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray yönetimini topa tuttu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Galatasaray yönetimini topa tuttu:

Maçlarda yaşanılanları tek tek ele alan Ali Koç, olanları maddeler halinde anlattı. 

Ali koç, "Galatasaray’ın Sportif rekabet anlayışları kayrılmaya dayalıdır. Kul hakkı yemekten hiç çekinmezler. Hak, hukuk tanımazlar.  Türlü türlü tehdit, şantaj yaparak özellikle hakemleri baskı altında tutarlar" dedi.

Hakemlerle ilgili de konuşan Koç," Galatasaray yönetimi Mertseniz, dürüstseniz siz de bizim gibi yabancı hakemi destekleyin. Mauro Icardi, kamuoyu baskısı sayesinde PFDK'ya sevkedildi.

Onda da tedbirsiz... 'Alt limitten ceza ver' demek bu." ifadelerini kullandı. 

Ali Koç ,"Son 4 maçta 59 faul yapıp, 15 sarı kart gördük.

Galatasaray son 4 maçta 62 faul yaptı, 4 sarı kart gördü.Vinicius, Antalyaspor maçında hakeme söz söylüyor hiçbir kart yok.

Yüzüne söylüyor... Fred arkasını dönüp, 'aptalca bir karar' diyor kırmızı kart çıkıyor.ürk futbolunun ne hale geldiğini görmek için Galatasaray - Antalyaspor maçına bakmak yeterli olacaktır.

O kadar çok örnek verebiliriz ki, iki sezon Netflix dizisi çıkar. Yabancı hakem istemezler çünkü en iyi sonuçları Türk hakemlerle alıyorlar.

Avrupa'da yere atıyorlar ama onlar 'kalk' diyor. Tabii ki istemezler. Bu hocaya (Okan Buruk) sormak lazım en yakın hakem arkadaşı kim? Bilenler bilir" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz