Filozof Ramazan Cinayetinin katili suç makinesi çıktı!

Diyarbakır halkı tarafından çok sevilen ve Ramazan Hoca olarak tanınan Diyarbakır'ın Filozof Ramazan'ını öldüren caninin bir çok suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Filozof Ramazan Cinayetinin katili suç makinesi çıktı!

Bir çok sosyla medya platformu üzerinden yapılan programa katılan ve bazı sağlık sorunları olduğu biline Filozof Ramazan Hoca lakaplı Ramazan Pişkin 8 aydır İstanbul'da  ikamet ediyordu. Dün öğleden sonra çay ocağında oturduğu esnada kimliği belirsiz şahıs tarafınfdan biri boyunda diğeri ise göğsünden olmak sureti ile iki bıçak darbesi olan Pişkin kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşamını kaybetmişti. 

Yaşanan olayın ardından sevenlerini yasa boğan Pişkin ile ilgili sosyal medya ayağa kalkarken polis ekiplerinin humalı çalışmaları sonuç verdi ve saldırgan tespit edildi.

HER ŞEY DİDİK DİDİK EDİLDİ

Polis ekipleri tarafınfan yürütülen ve kamuoyu tarafından da yoğun bir merakla takip edilen cinayete ilişkin incelenen kamera kayıtları ardından katinin kim olduğu tespit edilirken, şahsın gerçek bir suç makinesi olduğu ve 9 ayrı suçtan yakalandığı, dosyaları olduğu öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, E.B. isimli şahsın Zeytinburnu'ndan Sarıyer'e 1 saat yürüdüğü ve cinayeti canice işlediği ifade edildi. 

HABER MERKEZİ 

Kaynak: Diyarbakır Söz