Furkan yaşam savaşını kaybetti

Kırmızı ışıkta otomobile çarpan motosikletteki Furkan Söner, 4 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Furkan yaşam savaşını kaybetti

 Merkez Kayapınar ilçesinde, kırmızı ışıkta geçip otomobile çarpan motosikletteki Furkan Soner 4 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Motosikleti süren M.M.O.’nun ise tedavisi devam ediyor.
30 Ocak günü, öğle saatlerinde merkez Kayapınar ilçesindeki Çevre Yolu 4'üncü Sanayi Sitesi girişindeki trafik ışıklarında, kırmızı ışıkta geçen 21 AEN 219 plakalı motosiklet,  4'üncü Sanayi Sitesi'ne dönmek isteyen 56 AZ 804 plakalı otomobile çarptı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ


Kazada motosiklet sürücüsü M.M.O. (23) ve yanındaki 23 yaşındaki Furkan Soner ise yaralandı. Kask takmadığı belirlenen yaralılar, çağırılan sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralılardan Furkan Soner, önceki gün sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Soner’in  cenazesi Eğil ilçesinde toprağa verilirken, yaralı Motosikletin sürücüsü M.M.O.'nun ise tedavisi sürüyor.

Haber: Yılmaz BEKLEYEN 

Kaynak: Diyarbakır Söz