Gıyabi Cenaze Namazı ve Dua

Abdülkadir Geylani Hazretleri'nin torunlarından Şeyh Seyyid Ömer Muhammed Geylani, Türkiye'ye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete dua ederken, darbeye yeltenen Gülen ve cemaatine ise ateş püskürdü.

Gıyabi Cenaze Namazı ve Dua

Nur yüzüyle dünyanın en güzel insanlarından biri olarak gösterilen, İslâm âlimlerinin ve velilerinin büyüklerinden Abdülkadir Geylani Hazretleri'nin torunlarından Şeyh Seyyid Ömer Muhammed Geylani, milli iradeye yönelik darbe girişimiyle ilgili değerlendirme yaptı. Kendi sesiyle ilk kez kayıt yaparak tüm İslam âlemine gönderen Şeyh Seyyid Ömer Muhammed Geylani, ses kaydında, Allah ve resulünün; ehlisünnet olarak ifade ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber olduğunu belirtti.

"TÜRKİYE KORKMUYOR"

Türkçesi iyi olmamasına rağmen ses kaydında Türkçe ve Arapça konuşan Şeyh Seyyid Ömer Muhammed Geylani, şunları söylüyor: "Korkmuyor Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan, Allah ile beraber, Resulullah ile beraber, Ehlibeyti Resulullah ile beraber, Ebubekir, Ömer ve Osman ile beraber, Ali Haydar-ı Kerrar ile beraber, İman Hasan ve İman Hüseyin ve Seyyidil Hamza ve Seyyidil Abbas ve Sahabetil Resulullah ile beraber. Türkiye korkmuyor. Ben Türkçe konuşamıyorum ama Türkiye korkmuyor. Himmet ve medet Ya Resulullah, himmetullahi ve medetullah.

"DİNSİZ GÜLEN VE CEMAATİNİ ALLAH KAHRETSİN"

Bu cemaat ise şe..siz ve na..suz, dinsiz Fethullah Gülen ve cemaatin Allah kahretsin. Vallahi Türkiye korkmuyor. Hiçbir şey olmaz. Erdoğan için hiçbir problem yok. Niye Recep Tayyip Erdoğan ehli sünnettir.

TÜRKİYE, ERDOĞAN VE HÜKÜMETE DUA ETTİ

Erdoğan, La ilahe illallah Muhammeden Resulullah diyenlerdendir. Erdoğan yetim sahibi, fakir sahibi, muhtaç sahibidir. Ve ehliyettin yetiştirdiği talebeler gibi Allah'a yönelenlerdendir. Ey Allahım Erdoğan'a yardım et, Türkiye ve hükümetini de yardımınla destekle çünkü sen kudreti daima üstün gelen Allahımızsın."

Kaynak: Diyarbakır Söz