Görüş Bildir

Güzeloğlu Koç'la görüştü

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, YAŞ kararnamesiyle Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığına atanan Tümgeneral Haliz Zafer Koç'la biraraya gelerek görüştü.

Güzeloğlu Koç'la görüştü

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Jandarma Genel Komutanlığı Kararnamesiyle Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığına atanan Tümgeneral Halis Zafer Koç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ŞEREF DEFTERİNE İMZA

Vali Güzeloğlu Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç ve komutanlar tarafından karşılandı, tören mangasını selamladıktan sonra, Jandarma Bölge Komutanlığı Şeref Defterini imzaladı.

Jandarma Bölge Komutanlığı makamında Tümgeneral Koç ile bir süre görüşen Vali Güzeloğlu daha sonra Bölge Komutanlığından ayrıldı.

16 NCI MEKANİZE

Güzeloğlu, 16’ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaret etti.  7 Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, 16’ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Barbaros Kasar ve komutanlar tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu tören mangasını selamladıktan sonra, Tugay Komutanlığı Şeref Defterini imzaladı.

Vali Güzeloğlu, Korgeneral Ali Sivri ve Tuğgeneral Barbaros Kasar ile Tugay Komutanlığı Makamında bir süre görüştü. Görüşmenin ardından 16’ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı bahçesinde adına hazırlanan çam fidanını toprakla buluşturdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi