Hatipoğlu da virüsü kaptı!

Türkiye’nin önemli ilahiyatçılarından biri olan Nihat Hatipoğlu’nun ciğerlerinde bir rahatsızlık tespit edildiği haberlerinin ardından, Nihat Hatipoğlu’nun koronaya yakalandığı iddia edildi.

Hatipoğlu da virüsü kaptı!

Türkiye’nin önemli ilahiyatçılarından biri olan Nihat Hatipoğlu'nun resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımda “Dostlar rahatsızım. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam” ve “Ya şafi Hocamız tedavi görüyor. Duanızı rica ediyoruz.” açıklamasına yer yerildi. Nihat Hatipoğlu’nun hasta olduğu resmi Facebook hesabından paylaşılınca sosyal medya da koronavirüs olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Korona virüs iddialarının ardından Nihat Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı.

NİHAT HATİPOĞLU HASTALIĞI NE, CORONA MI OLDU?

Nihat Hatipoğlu'nun asistanı önce hocanın corona virüs olmadığını, ciğerlerinde yaşadığı sıkıntı nedeniyle hastanede tedavi altında olduğunu belirtti. Nihat Hatipoğlu'nun resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımda “Dostlar rahatsızım. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam” ve “Ya şafi Hocamız tedavi görüyor. Duanızı rica ediyoruz.” açıklamasına yer yerildi. Ardından Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu babasının durumuyla ilgili açıklama yaptı:

Dostlar çok soran oldu. Hocamızın rahatsızlığı Covid-19 olup olmadığı belli olmadığı için kesin bir şey söylemiyoruz. Yayılan şeylere itibar etmeyiniz. Hocamız Allah’a binlerce kez hamd olsun ki iyiler. Sadece sizlerden daha iyi olması için dua bekliyoruz. Selam ve dua ile..Nihat Hatipoğlu'nun resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımda “Dostlar rahatsızım. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam” ve “Ya şafi Hocamız tedavi görüyor. Duanızı rica ediyoruz.” açıklamasına yer yerildi. Covid-19'a yakalandığı iddia edilen Nihat Hatipoğlu'nun ciğerleriyle ilgili bir sorun yaşadığı öğrenildi.

NİHAT HATİPOĞLU AÇIKLAMA YAPTI!

Nihat Hatipoğlu'nun resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımda “Dostlar rahatsızım. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam” ve “Ya şafi Hocamız tedavi görüyor. Duanızı rica ediyoruz.” açıklamasına yer yerildi. Covid-19'a yakalandığı iddia edilen Nihat Hatipoğlu'nun ciğerleriyle ilgili bir sorun yaşadığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz