Görüş Bildir

HDP yol haritasını belirleyecek

Parti Sözcüsü Bilgen "HDP, 15-16 Ekim'de bütün organlarıyla Ankara'da toplanarak yeni döneme ilişkin parti politikalarını ve yol haritasını belirleyecek"

HDP yol haritasını belirleyecek

HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen, HDP'nin 15-16 Ekim'de bütün organlarıyla Ankara'da toplanarak yeni döneme ilişkin parti politikalarını ve yol haritasını belirleyeceğini açıkladı.

Bilgen, HDP'nin yeni dönemde yapacağı çalışmalara ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

HDP'nin yol haritasını belirlemek amacıyla 15-16 Ekim'de Ankara'da örgütlü bulunduğu tüm illerin eş başkanları, milletvekilleri ve PM üyelerinin katılımıyla toplantı yapılacağını vurgulayan Bilgen, toplantıya HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın başkanlık edeceğini söyledi.

YENİ YOL HARİTASI

Bilgen, toplantıda, Türkiye'nin gündemindeki konularla ilgili politik yaklaşımların yanı sıra örgütsel sorunların ve geleceğe dair planlamaların da tartışılacağını bildirdi.

Öte yandan HDP'nin 15 Ekim'deki kuruluş yıl dönümüne denk gelen toplantı, kongreler dışında parti organlarının en kapsamlı buluşması olacak.

Toplantının, olağanüstü olarak planlanmadığı, parti tabanının, son dönemdeki politikalarının yetersiz kaldığı ve daha etkin politikalar üretilmemesinin sorunlara yol açtığı eleştirileri üzerine yapılmasının kararlaştırıldığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi