Hedefimiz davanın zaferidir

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu da AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu ancak açıklanan listede yer almadı. Başkan Beyoğlu,"Bizim için makam ve mevkilerin önemi yok. 14 Mayıs'ta zafer davamızın ve cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olacaktır " değerlendirmesinde bulundu.

Hedefimiz davanın zaferidir

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'ndan açıklanan milletvekili adaylarından sonra örnek bir açıklama geldi. Milletvekili adayı adayı olan eşi Dürdane Beyoğlu açıklanan listede yer almadı.
Başkan Beyoğlu, makam ve mevkilerin önemli olmadığını, Türkiye'nin tarihinin en önemli seçimini yapacağına dikkat çeken Başkan Beyoğlu, olaya davanın ve cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısı üzerinden yaklaştıklarını söyledi.
"14 MAYIS'TA ZAFER KAZANACAĞIZ "
Yıllardır sahada çalışmalar yaparak halkın gönlüne dokunduklarına vurgu yapan Başkan Beyoğlu ,"AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adaylarımıza Rabbim’den muvaffakiyetler diliyorum. 
Türkiye'miz tarihinin en önemli seçimni yapacak. Karşımızda ülkemizin son 21 yıldaki kazanımlarını yok etmek isteyen bir cephe var.
İnaniyorumki Cumhurbaşkanımız sayın  Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde el birliği ve dahası gönül birliğiyle AK kadrolarımızla 2023 seçimlerinde üstün başarılar elde edeceğiz. 
Durmak yok, yola devam."dedi.
 

Kaynak: Diyarbakır Söz