Husumetli 2 esnafın kavgası cinayetle bitti!

Kayseri'de husumetli 2 esnaf arasında sabah saatlerinde çıkan kavgada kan döküldü.

Husumetli 2 esnafın kavgası cinayetle bitti!

Kayseri'de tüyler ürperten olay, bu sabah saatlerinde 07.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi Ünal Sokak'ta meydana geldi.
İki esnaf arasındaki cinayetle biten kanlı düellonun görüntüleri kan dondurdu!

2 husumetli esnaf birbirlerine acımasızca kurşun yağdırdı. Tartışmanın büyümesi ile taraflar birbirine tabanca çekti. Osman Tüşümel olay yerinde hayatını kaybetti, L.T. bacağından yaralandı. İhbarla bölgeye ekipler gönderildi. L.T., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırırken, cenaze Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Silahların patladığı sırada fırında olan vatandaşlar büyük bir korku yaşadı.Bu sırada fırından ekmek alan bir vatandaşın, hızla dışarı doğru kaçtığı anlar da görüntülerde yer aldı. Silahlı çatışma sırasında fırının giriş kapısının yanında oturan anne ve çocuğunun ise panik yaşadığı, annenin çocuğuna sarılarak masanın altına saklanmaya çalıştığı anlar saniye saniye kaydedildi. 

İhbarla bölgeye ekipler gönderildi. L.T., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırırken, cenaze Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER MERKEZİ
 

Kaynak: Diyarbakır Söz