Hz. Muhammed'i(SAV) en iyi anlatan öğrenciler ödüllendirildi

Siirt İl Müftülüğü, Sancaklar Vakfı ile Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde 'Peygamberimiz(SAV)' konulu kompozisyon yarışması gerçekleştirildi.

Hz. Muhammed'i(SAV) en iyi anlatan öğrenciler ödüllendirildi

Yarışmada dereceye giren öğrenciler

ödüllendirildi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Siirt Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, Sancaklar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sancak, Siirt Milli Eğitim Müdürü Dr. Davut Okçu, Siirt Müftüsü Faruk Arvas, çok sayıda eğitimci ve öğrenci katıldı.

PEYGAMBERİ EN GÜZEL ANLATAN

Kur’an-ı Kerim okunarak başlanan ödül töreninde bir konuşma yapan Siirt Müftüsü Faruk Arvas, Hz. Muhammed’in(SAV) 1441. Doğum Yılı münasebetiyle Türkiye’nin tüm illerinde olduğu gibi Siirt’te de 14-20 Nisan tarihleri arasında Hz. Peygamberin(SAV) şanına yakışır bir program düzenlediklerini, 2011 yılında muhteşem geçen kutlamaların 2012 yılında daha da zenginleştirdiklerini ve yapılan yarışmalarda öğrencilere toplam, 20 bin lira para ödülü dağıtıldığını söyledi.

Dereceye girenlere ise hediyeleri Siirt Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, Sancaklar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sancak, Siirt Müftüsü Faruk Arvas, Siirt Milli Eğitim Müdürü Dr. Davut Okçu ve diğer katılımcılar tarafından verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz