Görüş Bildir

İlk deneme iş gününde balkondan düştü ve yaşama veda etti!

Lise son sınıf öğrencisi Fatih G. Harçlıklarını çıkarmak için bir nakliye firmasında işe başladı. Ancak ilk iş gününde faciadan kurtulamadı. Fatih G. Bir binanın 6. Katında evin balkonundan düşerek oracıkta yaşama veda etti.

İlk deneme iş gününde balkondan düştü ve yaşama veda etti!

Nevşehir’de bir taşıma şirketinde çalışan 18 yaşındaki Fatih G., işteki ilk gününde 6. kattaki evin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

Lise 4. Sınıf öğrencisi olduğu bilinen ve okulların üç aylık tatile girmesiyle beraber okul harçlıklarını toplamak için iş aramaya başlayan Fatih G., evden eve nakliye yapan şirkete iş başvurusu yaptı. Başvurusu kabul edilen ve denenmek üzere işe alınan genç Fatih, henüz ilk deneme iş gününde Cevher Dudayev Mahallesi Gürbüz Yapı Kooperatifi bloklarında mesai arkadaşları ile beraber ev taşımaya başladı. Fatih G. kısa bir süre çalıştıktan sonra 6. kata vinç yardımıyla çıkarılan eşyayı almak isterken, eşya ile beraber apartmanın zeminine düştü. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından gencin yaşamını yitirdiği belirlenirken olayla alakalı soruşturma da başladı. (İHA)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi