İnci taneleri yayından kalkacak mı?

İlk bölümüyle izleyicinin yoğun ilgisiyle karşılaşan yapım İnci Taneleri yayından kalkacak mı? Ramazan ayında dizi yayınlanacak mı? İşte cevabı…

İnci taneleri yayından kalkacak mı?

Daha ilk bölümü yayınlanmadan bile gündem olan ve çeşitli mecralarda tartışma yaratan Yılmaz Erdoğan’ın senaristliğini yaptığı ve başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi için Ramazan ayına özel bir gelişme yaşandı. Ramazan ayı süresince İnci taneleri yayından kalkacak mı? Merak konusu oldu…

Her bölümde yer verilen Dilber dansına ramazan ayına özel karar alındığı konuşuluyor. Perşembe akşamları İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden itibaren fenomen oldu. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve başrolünü oynadığı dizi daha yayınlanmadan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün dansıyla pavyon dansı büyük bir akıma dönüşmüştü. Her yeni bölümde Dilber’in dans sahnesi ve Ankara havası şarkılar izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç, Kubilay Aka ve Yasemin Baştan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi, Dilber'in pavyon dansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri büyük bir merakla beklenen dizi, Ramazan için dikkat çeken bir karar aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yaptığı habere göre, yayınlandığı her bölümüyle reyting listelerinin zirvesinde olan dizi her hafta Dilber’in pavyon dansı ve şarkılarıyla adından söz ettiriyor.

İnci taneleri yayından kalkacak mı?

Hayat verdiği karakteri hakkıyla oynamak için her hafta Elif Erol ile yeni dans figürlerine çalışan Hazar Ergüçlü’nün ‘Dilber dansı’ ramazan ayı boyunca ekranlarda olamayacak. 2024 Ramazan ayı, 11 Mart Pazartesi günü başlayacak ve 9 Nisan Salı günü sona erecek.

Fotoğraf: Twitter
 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler