Görüş Bildir

İstanbul’da çeteler Kırmızı’da çatıştı: 1 ölü, 3 yaralı!

Kırmızı ışık yandı, Engin Ö. adlı şahıs yanındaki silahı çıkarıp ışıkta duran arabadakilere ateş açtı, araçtakiler de karşılık verdi. İki suç örgütü olduğu öğrenilen çetelerin çatışmasında 3 kişi yaralandı, Engin Ö. ise hayatını yitirdi.

İstanbul’da çeteler Kırmızı’da çatıştı: 1 ölü, 3 yaralı!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2 ayrı suç örgütü üyeleri silahlı çatışmaya tutuştu. Çatışmada 1 kişi ölürken, 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Habertürk’ün haberine göre, Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi Ordu Caddesi Dörtyol Camii önünde önceki gün trafik ışıklarında kırmızı yanması üzerine duran otomobilin yanına bir cipten inen Engin Ö. geldi.

Akabinde yanındaki tabancayı çekip, arabaya ateş etmeye başladı. Engin Ö.’ye otomobilde bulunanlar da silahlarını ateşleyerek karşılık verdi. Çıkan çatışmada, Selim T., Barbaros T. ve Engin Ö. yaralandı. Yaralı olarak kendisini bekleyen cip ile olay yerinden kaçmayı başaran Engin Ö., götürüldüğü Eyüp Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar ise tedaviye alındı.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, olaya karışan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Daha önce de birbirlerine yönelik silahlı saldırı düzenleyen iki suç örgütüne yönelik polisin operasyonu sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi