İyi Parti'den Teşkilat eğitimi!

İyi Parti, Güneydoğu İl Teşkilatlarını Diyarbakır’da buluşturarak, “Teşkilat eğitimi” organize etti.

İyi Parti'den Teşkilat eğitimi!

Ahmet DEMİR

DİYARBAKIR(SÖZ)-İyi Parti’den seçim hazırlıkları yoğunlaşırken, Diyarbakır’da, Güneydığu İl ve İlçe Teşkilatlarını buluşturarak, “teşkilat faaliyetlerine” ilişkin bilgilendirmede bulundu.

İYİ PARTİ SEÇİME HAZIRLANIYOR

İyi Parti Siyaset Akademisi Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın, Teşkilat Eğitimcileri Akademi Başkan Yardımcısı Ece Özen Akan, Hamit Uçman, Hasan Sami Özvarinli “Teşkilat Eğitimi” için, Diyarbakır’a geldi.

İyi Parti Diyarbakır İl Başkanlığının ev sahipliğinde, Batman, Bingöl, Elazığ, Siirt, Mardin, Şanlıurfa il başkanları ve il teşkilatlarının katılımıyla “Temel Teşkilat Eğitimi” toplantısı gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT BİLGİLENDİRİLMESİ

Akalın ve Teşkilat Eğitimcileri, Siyaset Akademisinin parti için büyük önem taşıdığını ve yol gösterici olduğunu ifa ederken,  teşkilat üyelerine Siyasal İletişim, Parti Politikaları ve Kültürü, Seçmen Profili analizi hakkında bulgulandırma yapıldı.

İyi Parti Diyarbakır İl Başkanı Vecdi Ensarioğlu’nun öncülüğünde Akalın ve beraberindekiler, İl Başkanları toplantı öncesi, Diyarbakır’ın tarihi, kültürel, turistik bölgelerini gezerek, şehri tanıtımı yapıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz