Görüş Bildir

İyilik yap denize at

Bursa’da otomobili ile evine giderken yolda gördüğü yaralı kişiye yardım etmek için ambulansa binerek hastaneye gittiğini belirten tekstilci Sunay Çelik, döndüğünde otomobilini bulamadı. Kendisini takip etmesi için anahtarını verdiği kişi tarafından çalındığı iddia edilen otomobil derede bulundu.

İyilik yap denize at

Bursa’da tekstil ticareti ile uğraşan Sunay Çelik polise giderek, yaralı yardım etmek isterken 16 RD 328 plakalı otomobilinin çalındığını bildirdi. Yapılan aramalar sonucu Çelik’in otomobili Dobruca Deresi’nde suya gömülü halde bulundu. Dereden vinç yardımıyla çıkarılan otomobilini teslim alan Sunay Çelik, 1 Eylül’de saat 01.30 sıralarında,  evine giderken, Merkez Odunluk Mahallesi’nde yolda yatan yaralı bir kişi gördüğünü söyledi. Çelik, şöyle dedi:

Yaralı kişi alkolün etkisi ile kendisini hastaneye götürmek isteyen görevlilere zorluk çıkartıyordu. Bende insanlık adına onlara yardım etmek istedim. Yaralıyı ikna ettim. Ambulansa bindirdim. Benim de yanında olmasını istedi. Kabul ettim. Bu sırada aracımın anahtarını orada bizleri izleyen tanımadığım kişiler verip, ’Ambulansın arkasından gelin. Taksimi hastanede alırım’ dedim. Çekirge Devlet Hastanesi’ne gelince, otomobilim ortada yoktu. Taksi ile olay yerine gittim yine yoktu. Polise haber verdim. Gün açınca aracımı Dobruca Deresi’ne suya gömülü olarak buldum."

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi