İzmir Fuarında Kuşadası rüzgarı

Bu yıl 17. Kez kapılarını ziyaretçilerine açan Travel Turkey İzmir (TTI) Uluslararası Turizm Fuarı’nın ilk gününde, farklı tasarımıyla dikkat çeken Kuşadası standı yoğun ilgi gördü.

İzmir Fuarında Kuşadası rüzgarı

Sektörün önde gelen profesyonellerinin bir araya geldiği fuarda, bölgenin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla, Kuşadası Ticaret Odası tarafından açılan Kuşadası standı ziyaretçi akınına uğradı. Fuarın ilk gününe; Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Bülent İlbahar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Namık Kemal Daylan, Hibeti Zeytin, Müslüm Yıldırım, Murat Boranalp, Erdem Dikkaya, Meclis Üyesi Aybars Sarıdedeoğlu, Otelciler Meslek Komitesi Başkanı İsmet Türker, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Meclis Üyesi Emre Fazlılar, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım, KUTO Komite Üyeleri ve Kuşadalı turizmciler katıldı.

(iha)

Stant alanında Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen ve oldukça kalabalık bir katılımla gerçekleşen açılış kokteyline; Diyarbakır Vali Yardımcıları Abdullah Çiftçi ve Murat Yıldız, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş, Aydın Borsa ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Ocak ayı itibariyle göreve başlayacak olan Samos Valisi Elisseos Mavratzotis, Samos Ticaret Odası Başkanı George A. Kyriazis, Samos Heyeti ve çok sayıda turizm profesyoneli katıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan “Kuşadası Ticaret Odası olarak, ilçemiz turizmine tanıtımına katkı koymak için elimizden geleni yapıyoruz. Sektörümüz için büyük önem taşıyan Travel Turkey Fuarı’nda, bu yıl farklı bir tasarım ile yer aldığımız standımız büyük ilgi görüyor. Bizler de, ilçemizin tüm güzelliklerini ve turizm çeşitliliğini katılımcılarımıza anlatmak için buradayız. 2024 sezonunun beklentilerimizin de üzerinde, ticari bereketi yüksek bir sezon olması dileklerimle, standımızı ziyaret eden, açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Travel Turkey İzmir Fuarı’nda, tasarımıyla da göz dolduran Kuşadası standı, Fuarİzmir alanında 09 Aralık 2023 tarihine kadar B Holü D 110 standında konuklarını ağırlayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz