Kemal Beye tek 1 oy yok

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Tahsin Arslan, "Mahallemizde Sayın Recep Tayyip Erdoğan oyların tümünü almıştır. Seçmen ülkenin bekası ve huzuru için tercihini yapmış oldu" dedi.

Kemal Beye tek 1 oy yok

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi'nde tüm yurtta olduğu gibi Diyarbakır'ın Bismil İlçesine bağlı Işıklar Mahallesinde sandık kuruldu ve saat 17.00'de oy sayımı başladı. Işıklar mahallesinde kurulan 1141 nolu sandık sayımı yapılırken, resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 232 ve Kemal Kılıçdaroğlu ise 0 oy çıktı.

HALK HUZURU SEÇMİŞTİR

Çıkan sonuçları değerlendiren AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı ve Kanaat Önderi Tahsin Arslan,  "Seçmen ülkeyi yönetme görevini tekrar sayın Cumhurbaşkanımıza verdi. 21 yıllık iktidarı döneminde halkın gönlünü kazandı. Yaptıklarıyla gönülleri fethetti. Seçmen ülkenin daha da ilerilere gideceğini, daha müreffeh bir Türkiye olacağına inandığı için seçimini Cumhurbaşkanımızdan yana yaptı. Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılını başlattı. Allah’ın izniyle mutlu ve huzurlu bir dönem daha başlıyor. Seçmen ülkenin bekası ve huzuru için tercihini yapmış oldu" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz