Kılıçdaroğlu durmuyor!

14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı karşısında ağır bir yenilgi alan CHP'de iç hesaplaşma devam ederken, yeni bir gelişme yaşandı.

Kılıçdaroğlu durmuyor!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) CHP ile birleşme kararı aldı. Bu kararın ardından TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Merkezi'ne geldi.

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, seçimlerde sık sık kullandığı 'Birleşe birleşe kazanacağız' sloganını kullanmaya devam etti.

Kılıçdaroğlu, "Sayın Sarıgül ve arkadaşları, Türkiye Değişim Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisine katılma kararı aldılar. Son derece mutluyuz. Seçimlerde çok sık tekrar ettiğimiz güzel bir sloganımız vardı, 'Birleşe birleşe kazanacağız.' diye. Gerçekten de öyle birleşe birleşe kazanacağız." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'na bütün Türkiye Değişim Partili arkadaşları adına teşekkür eden Sarıgül, tüm TDP'lilerin kararlı, verimli ve uyumlu şekilde CHP'ye bir oy daha kazandırmak için, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak için canla başla çalışacağını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz