Kızılay son koli yardımlarını yapıyor! Koli koli erzak yardımı kapınıza kadar gelecek

Kızılay'dan ramazan kolisi nasıl alınır? Ramazan bitmeden kolinizi almak için başvurun. İşte bilmeniz gerekenler...

Kızılay son koli yardımlarını yapıyor! Koli koli erzak yardımı kapınıza kadar gelecek

Türk Kızılayı, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmak adına yeni bir adım attı. Gıda yardımı programı kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda eksikliklerini gidermek amacıyla başvuru süreci başlatıldı.

Kızılay tarafından yapılan açıklamaya göre, gıda yardımından faydalanmak isteyen vatandaşlar için üç farklı başvuru seçeneği sunuluyor. Bu seçenekler arasında, Kızılay’ın 81 ildeki şubelerine bizzat başvuru yapma, başvuru formunu doldurarak talepte bulunma veya başvuru formuna ek olarak gerekli belgeleri teslim ederek başvuruda bulunma bulunuyor.

Muhtaçlık sınırı altında yaşayan vatandaşlar, bu başvuru seçeneklerinden birini kullanarak Kızılay’dan gıda yardımı alabilecekler. Başvuru sürecinde, kişilerin kimlik bilgileri ve gelir durumuna ilişkin belgelerin de sunulması gerekiyor.

Türk Kızılayı’nın gıda yardımı programı, özellikle Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut ve destek olmayı hedefliyor. Bu programla birlikte, maddi zorluklar içinde olan vatandaşların Ramazan coşkusunu ve bereketini daha rahat bir şekilde yaşamaları amaçlanıyor.

Gıda yardımı başvuruları için belirlenen süre ve detaylı bilgilere ulaşmak için Türk Kızılayı’nın resmi internet sitesi veya en yakın Kızılay şubesi ile iletişime geçilebilir. İhtiyaç sahibi olan herkesin bu yardımdan faydalanabilmesi için başvuru sürecinin adil ve şeffaf bir şekilde yürütüldüğü belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler