Meclis Komisyonu Başkanı Erdöl ve Başkan Ak'tan'dan hastane ziyareti

Herkesin sağlıklı yaşama bilincine ulaşması için çeşitli etkinliklerin yapıldığı Sağlık Haftası'nda, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, Keçiören'deki hastaneleri ziyaret etti.

Meclis Komisyonu Başkanı Erdöl ve Başkan Ak'tan'dan hastane ziyareti

Erdöl ve Ak'a AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur da eşlik etti. Heyet, Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi, Keçiören Meslek Hastalıkları Hastanesi ve Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Araştırma Hastanesi'ni gezdi. Hastane ziyaretlerinde doktorlara, hemşirelere ve hastalara karanfil dağıtılırken hastalara ve hasta yakınlarına sağlık haftası dolayısıyla, beden sağlığı, beslenme, sağlığın önemi ve sağlıklı yaşama kuralları konularında hatırlatmalar yapıldı.

Hafta dolayısı ile sağlığın önemine dikkat çekmeye çalıştıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Kişiler kendi sağlıklarını korumada dikkatli oldukları gibi çevre sağlığını korumada da dikkatli olmalıdırlar. Bunun için çevre sağlığı çok önemlidir. Çevre Sağlığı meselesinde belediyelere düşen sorumluluklar vardır. Biz bu sorumluluğun gereğini yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat bu hususta bireylere düşen sorumluluklar da var. Unutmamalıyız ki, mühim olan hastalandıktan sonra şifa aramak değil hasta olmadan evvel sağlığımızı koruyacak önleyici tedbirler alabilmektir." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz