Görüş Bildir

Milli İrade sergilendi

Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin çektiği fotoğrafların da yer aldığı "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Fotoğraf Sergisi" Yenişehir ilçesinde açıldı Sergiyi Vali Yardımcısı Taner Bircan açtı.

Milli İrade sergilendi

Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin çektiği fotoğrafların da yer aldığı "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Fotoğraf Sergisi", Diyarbakır'da izlenime sunuldu.

AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen sergide, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşılık, halkın demokrasi mücadelesi verdiği anlarda çekilen fotoğraflar yer alıyor.

Diyarbakır Vali Yardımcısı Taner Bircan ile fotoğrafları inceleyen AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi milletin bir olduğunu, darbeci zihniyete, terör örgütüne ve onun dış destekçilerine karşı tek vücut şeklinde milli bir direniş gösterdiğini söyledi.

MİLLİ İRADENİN YÜKSELİŞİ

Kurtuluş harbinden sonra en büyük milli direnişin 15 Temmuz olduğunu vurgulayan Akar, şunları kaydetti:

"Bu sergi bizleri çok duygulandırdı. 15 Temmuz gecesinin ilk saatlerinden itibaren Diyarbakır büyük bir dik duruş sergiledi. Bu sergideki fotoğraf karelerini Türkiye'nin her yerinde gördük. Bu fotoğrafları aklımızda tutmak ve vatandaşlarımıza aktarmak için il başkanlığımız öncü oldu. Bu birlik ve beraberlik ruhu devam ettiği sürece hiç kimse Türkiye'nin belini bükemez ve ülkemize de zarar veremez."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi