MİT’in 97’nci Yılına Özel Sergi: Temas İstanbul Sergisi Ziyaretçilerini Ağırlıyor

MİT’in 97’nci yılına özel açılan sergi Atatürk Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Sergi 11 Şubat’a kadar açık.

 MİT’in 97’nci Yılına Özel Sergi: Temas İstanbul Sergisi Ziyaretçilerini Ağırlıyor

MİT’in 97’nci yılına özel açılmış olan ‘Temas İstanbul’ sergisi ziyaretçi kabulüne devam ediyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın 97’nci yılı için hazırlanan sergi, Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlıyor. 11 Şubat’a kadar açık olacağı bilinen ‘Temas İstanbul’ sergisinde dikkat çeken detaylar bulunuyor. Bu sergide ‘Türkiye’ gazetesi ziyaretçilerin dikkatini doğrudan çekmeye devam ediyor.

Türk İstihbarat Dönemleri Farklı Bölümlerde Ele Alınıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın 97’nci yılı için özel olarak açılan ‘Temas İstanbul’ sergisi Atatürk Kültür Merkezi’nde 19 Ocak’tan beri ziyaretçilerini kabul ediyor. Türk istihbarat tarihinin farklı dönemlerine ait belgeler ve ekipmanlar bu sergide yer alıyor. Aynı zamanda bu sergide ‘Vatan’, ‘Gelenek’, ‘Gelecek’ ve ‘Gurur’ adlı dört farklı bölüm bulunuyor.

Temas İstanbul Sergisi’nde Türkiye Gazetesi Detayı Dikkat Çekiyor!

Sergide ‘Türkiye’ gazetesi detayı tüm dikkatleri üstüne topluyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın tarihi sürecini ve gelişimini anlatan bu sergide önemli bir detay bulunuyor. Sergi alanındaki ekranda oynatılan MİT tarafından gerçekleştirilen bir operasyonun gösterildiği animasyonda ‘Türkiye’ gazetesinin varlığı göze çarpıyor.

Animasyonun son kısmında ise bir vatandaşın MİT’in başarılı operasyonuna dair detayları Türkiye gazetesinden okuduğu gösteriliyor.

Sergi 11 Şubat’a Kadar Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Edecek!

İstihbarat anlamında bilgi ve görseli taşıyabilmek için kullanılan birçok ekipmanın bir araya geldiği bu sergi 11 Şubat’a kadar ziyarete açıktır.

İlgili Haberler

Diyarbakır’da Tarım Sergisi

Suçu Atatürk Posteri ve Türk Bayrağını Korumaktı, Yargı Karşısına Çıktı!

Diyarbakır'da Sezai Karakoç Kültür ve Edebiyat Evi'nin Açılışı Yapıldı

Kaynak: İHA

Çok Okunan Haberler