Nusaybin'de çatışma çıktı: 1 kadın öldü, 2'si çocuk 4 kişi yaralandı!

Nusaybin’de iki gündür devam eden sokağa çıkma yasağında, bugün PKK’lılar ile Polisler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışma neticesinde bir kadına kurşun isabet etti ve hayatını kaybetti. 4 kişinin yaralandığı ve 2’sinin çocuk olduğu öğrenildi.

Nusaybin'de çatışma çıktı: 1 kadın öldü, 2'si çocuk 4 kişi yaralandı!

Sokağa çıkma yasağının 2'inci gününe girdiği Nusaybin Fırat Mahallesi Çağdaş Sokak üzerinde, hendekleri kapatmaya çalışan polis ekipleri ile PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Aynı sokak içerisinde meydana çatışmalarda 44 yaşındaki Selamet Yeşilmen hayatını kaybederken, 14 yaşındaki kızı Sevcan, 10 yaşındaki oğlu  Fırat Yeşilmen ile bunlara yardıma giden  30 yaşındaki Yılmaz Tutak yaralandı. Yaralılar, bölgeye gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaşamını yitiren Selamet Yeşilmen'in cenazesi, aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

SIRTINA İSABET ETTİ

Hükümet Konağı Caddesi'nde evinin bahçesinde oturan işadamı Abdulhakim Aytimur da, sırtına henüz menşei belirlenemeyen bir cismin sırtına isabet etmesi sonucu yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aytimur'un tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

SOKAĞA ÇIKMAK İSTEDİLER

Bu arada yasağı dinlemeyerek sokağa çıkmak isteyen gruplara polis gazlı müdahalede bulundu. Evlerinde sıkılan bazı vatandaşlar ise damlara çıkarak stres attı.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz