PKK 5 kamyon yaktı

PKK’ye bağlı örgüt üyeleri bugün öğle saatlerinde Siirt’in Eruh ve Pervari ilçesinde yaptıkları 2 saldırıyla özel firmalara ait toplam 5 kamyonu ateşe verdi.

PKK 5 kamyon yaktı

Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada Siirt’in Eruh ve Pervari ilçesinde PKK’li teröristlerce yapılan saldırılarda özel bir firmaya ait 5 kamyonu yaktığı bildirildi.

İşte Valilikten yapılan açıklama;

“10 Ağustos 2015 günü saat 13.00 sularında, ilimizde faaliyet gösteren özel bir firmaya ait 2 kamyon, odun taşıdığı esnada, Geçittepe mevkiinde silahlı terör örgütü mensupları tarafından yolları kesilmiştir. Şoförler araçtan indirilmiş ve araçların deposunda bulunan yakıt kullanılarak, 2 kamyon yakılmıştır. 10 Ağustos 2015 günü saat 12.30-13.00 sularında Eruh İlçesi’ne bağlı Okçular Köyü’nde parke döşeme işi yapan özel bir inşaat firmasına ait 3 kamyon, Pervari İlçesi Doğanca Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında, Hasantepe Ziyaret Mevkiinde, silahlı bölücü terör örgütü mensuplarınca yakılmıştır. Her iki olayda can kaybı yaşanmamıştır. Araçları ateşe vererek kaçan teröristlerin etkisiz hale getirmek için bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmıştır.

 Her iki olayla ilgili olarak, Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek, adli tahkikat başlatılmıştır.”

Kaynak: Diyarbakır Söz