Pompalı tüfeğiyle bankadan 26 Bin TL çaldı!

İstanbul’da yaklaşık 1,5 saat önce silahlı soygun şoku yaşandı. Pompalı tüfeğiyle bankaya giren güneş gözlüklü, şapkalı soyguncu vezneye yöneldi ve 26 bin Lira nakit parayı alıp kayıplara karıştı. Soyguncu, bankaya girer girmez müşterileri bankadan çıkardı.

Pompalı tüfeğiyle bankadan 26 Bin TL çaldı!

İstanbul Bağcılar'da pompalı tüfekle bir banka şubesine giren soyguncu, veznede bulunan 26 bin lirayı alarak kaçtı. Soyguncu, kaçarken yakalanmamak için şapkasını ve tişörtünü çıkararak bankanın arka sokağına bıraktı. Polis, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

MÜŞTERİLERİ DE ÇIKARDI                       

DHA’nın haberine göre; Olay, saat 16.00 sıralarında Güneşli Evren Mahallesi'ndeki Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Güneş gözlüklü, beyaz şapkalı ve beyaz tişörtlü soyguncu, pompalı tüfekle bankaya girerek önce müşterileri dışarıya çıkardı.

26 BİN TL ALIP KAÇTI

Soyguncu, daha sonra elindeki pompalı tüfekle güvenlik görevlisini tehdit etti. Güvenlik görevlisinin silahını da zorla alan soyguncu, ardından vezneye yönelerek buradaki paraları istedi. Toplam 26 bin TL nakit parayı alan zanlı kayıplara karıştı.

ŞAPKA VE TİŞÖRTÜNÜ DEĞİŞTİRDİ

Bu arada, soyguncu kaçarken, yakalanmamak için şapkasını ve tişörtünü çıkararak bankanın arka sokağına attı.  Banka görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridiyle bankanın girişini kapattı. Burada delil toplayan ekipler bankanın güvenlik kamerasını da inceledi. Zanlının arka sokağa attığı kıyafetleri de inceleyen polis, soyguncunun yakalanması için çevrede arama çalışması yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz