Görüş Bildir

Rekor bir oyla kazanacağız!

İkinci tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Halkımız feraset sahibidir. Ben inanıyorum ki asrın lideri, milletimizin ve mazlumların umudu olan sayın cumhurbaşkanımızı rekor bir destekle bir kez daha seçeceğiz " diye konuştu.

Rekor bir oyla kazanacağız!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için halktan destek istemeye devam ediyor.

Seçimlerin önemine dikkat çeken Başkan Beyoğlu, esnaf ve vatandaş buluşmalarında bunu sık sık dile getirerek katılım ve oy verme çağrısında bulunuyor.

Eski Bağlar bölgesinde bulunan Medine Bulvarı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu, 20 yıldır gece gündüz demeden halka hizmet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sahip çıkmak gerektiğini söyledi.

"CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ "

Bağlar halkının sağduyusuna ve ferasetine güvendiğini anlatan Beyoğlu,"Şahit olduğunuz gibi 2019 yılında geldiğimiz belediyede çok önemli hizmetleri hayata geçirdik, her zaman ve her koşulda sizlerin emrinde olduk. Bize bu imkanları tanıyan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ülkenin her yerine hizmet götüren, devleti vatandaşın hizmetkarı yapan bir liderimiz var. Hep birlikte kendisine sahip çıkmak zorundayız. 28 Mayıs Pazar günü sandığa gidelim, Cumhurbaşkanımızı çok yüksek bir destek ve teveccühle bir kez daha Cumhurbaşkanı seçelim.

Ben sizlere güveniyorum" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi