DHMI'de Anadolujet krizi! Rötar isyanı

Anadolujet’in rötar mağduriyetleri hız kesmiyor. Saat 18.40’da kalkması gereken Diyarbakır-Ankara uçağı, 1.5 saat rötar bildirilince yolcular veryansın etti.

DHMI'de Anadolujet krizi! Rötar isyanı

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli taşımacılık yapan alt markası olan ve kısa süre önce özel statü kazanan AnadoluJet'e ait uçakların Diyarbakır’a dair uçuşlarında yaşanan aksama ve rötar mağduriyetleri devam ediyor. Bugün saat 18.40’da kalkması gereken uçak 1.5 saat rötar bildirilirken, havaalanında bekleyen yolcular rötara rağmen uçağın kalkıp, kalmayacağı endişesini taşıyorlar.
 

DİYARBAKIR UÇAĞI RÖTAR YAPTI

AnadoluJet'in saat 18.40’da yapması planlanan Diyarbakır-Ankara seferi, henüz bilinmeyen ve bildirilmeyen bir nedenden dolayı, 1.5 saat rötar yapacağı bildirildi. Saat 20.00’da uçağın kalkacağı duyurulan seferdeki rötar nedenin meçhul tutulması yolcuları isyan ettirdi. Trabzon’dan Diyarbakır’a sefer yapan uçak olması da tartışma yarattı. 

YOLCULAR TEPKİ GÖSTERİYOR


Gerginliğin hakim olduğu gözlenirken, gecikme süresinin artmasından endişe eden yolcular Anadolujet’in uzun zamandan beri Diyarbakır uçuşlarına karşı, keyfiyet içerisinde olduğunu ifade ederek, yetkililerin duyarlı olmasını istedi. Söz konusu rötar karşısında, saat 21.40’da Diyarbakır Ankara seferi yapacağı planlanan TK7324 sefer sayılı uçuşun da rotada tabi olabileceği endişe ediliyor. Anadolujet firması yetkililerinin herhangi bir açıklama yapmaması ise yadırgandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz