Sıcak gelişme... Ramazan Hocanın katili adliyede

Sarıyer'deki çay ocağında önceki gün bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Diyarbakırlı Filozof Ramazan Hocanın katili adliyede.

Sıcak gelişme... Ramazan Hocanın katili adliyede

Diyarbakır'da yaşayan ve Diyarbakır halkı tarafından da verdiği dini sohbetler, konuşmalar nedeniyle çok sevilen Diyarbakırlı Filozof Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin isimli vatandaş uzun zamandır İstanbul'da bir çay ocağı işetiyor ve orada yaşıyordu.

NASIL OLDU?

Çay ocağında olduğu esnada kimliği ilk etapta belirnenemeyen bir şahıs tarafından kalp ve boyun bölgesinden 2 kez aldığı bıçk darbeleri nedeiyle ağır yaralanmış ve acilen hastaneye kaldırılmış ancaK orada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. İlkin Pişkin'i öldüren şahsın kimliğine dair polis inceleme ve soruşturma çalışmaları devam ederken MOBESE kayıtlarından şahsın kimliği öğrenilerek, şahsın kaldığı yere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Yoğun kamuoyu baskısının oldupu bu olay sosyal medyayı adete sallarken konuya ilişkşn ilk açıklamada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan gelmişti.

ZANLI ADLİYEDE

Cenazesi Diyarbakır'a getirilen Filozof Ramazan Hocayı öldüren şahsın 9 suçtan kaydının olduğu öğrenilirken ilk ifadenin ardından zanlı adliyeye sevk edildi. 

HABER MERKEZİ 

Kaynak: Diyarbakır Söz