Görüş Bildir

Siirt'te polise yapılan silahlı saldırıda gözaltı sayısı 8'e yükseldi

Siirt'te bir polis memurunun şehit olduğu saldırıya ilişkin gözaltına alınanların sayısı 8'e çıktı.

Siirt'te polise yapılan silahlı saldırıda gözaltı sayısı 8'e yükseldi

Alınan bilgiye göre, Siirt-Eruh karayolunda kaçakçılık şüphesiyle durdurulan otomobilden açılan ateş sonucu polis memuru Bünyamin Torğut'un (30) şehit olduğu olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince eş zamanlı düzenlenen operasyonda, Abdullah O. (50), Dilek Ç. (33) ve Faruk E. (65) Siirt'te, Veysi B. de Batman'ın Kozluk ilçesinde gözaltına alındı.

Daha önce gözaltına alınan Tacettin Ö. (47) ve oğlu Mazlum Ö. (24) ile Mehmet Ali O. (45) ve Hakkı O'nun (35) emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu arada polise ateş açılan araçta ölü bulunan Şerafettin Ö'nün cenazesi, Siirt Devlet Hastanesindeki otopsinin ardından ailesi tarafından Batman'ın Kozluk ilçesinde defnedildi.

Siirt-Eruh karayolunun 15. kilometresinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine, kaçakçılık yaptıkları iddiasıyla durdurulmaya çalışılan otomobilden ateş açılmıştı. Polis ekiplerinin de karşılık verdiği olayda ağır yaralanan polis memuru Bünyamin Torğut hastanede şehit olmuştu. Polis ekiplerine ateş açılan araçta bir kişi ölü bulunmuştu.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi