Görüş Bildir

'Şike' davasının 19. duruşması başladı

''Futbolda şike'' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 9'u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 19'uncu duruşması başladı.

'Şike' davasının 19. duruşması başladı

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, rahatsızlığı nedeniyle hastahanede tedavisine devam edilen Aziz Yıldırım getirilmedi. Duruşmaya, Olgun Peker ve İlhan Ekşioğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 tutuklu sanık katıldı.

Duruşmada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübün Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu, kulübün muhasebe müdürü Tamer Yelkovan ile Serkan Acar'ın aralarında bulunduğu bazı tutuksuz sanıklar da hazır bulundu.

Duruşmada, söz alan Fenerbahçe Kulübü avukatları, müdahillik talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, bu talebi değerlendirmek üzere duruşmaya ara verdi.

Öte yandan, duruşma nedeniyle İstanbul Adalet Sarayı'nın içinde ve dışında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Salona, önceki duruşmalarda olduğu gibi sadece ana bloktan giriş sağlandı. Salona giden diğer koridor ve geçişler güvenlik gerekçesiyle kapatılırken, asansörlerin de bu katta durması engellendi.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi