Görüş Bildir

Şırnak'ta PKK'ya büyük darbe!

ŞIRNAK'ın kırsal kesimlerinde köy korucuları ile birlikte çetin kış koşullarında PKK'nın kış üstlenmesine boşa çıkarmaya yönelik gerçekleştirilen operasyondan sonra arazi arama ve taramasında ele geçirilen malzemelerin görüntüleri basına dağıtıldı.

Şırnak'ta PKK'ya büyük darbe!

Operasyonlarda, çok sayıda el yapımı patlayıcı düzeneği ve patlayıcı madde ile yaşam malzemelerinin ele geçirildiği belirtildi.

PKK’YA YÖNELİK OPERASYON

Şırnak Valiliğinden yapılan yazı açıklamada, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığının sevk ve idaresinde köy korucuları ile birlikte Şırnak'ın kırsal kesiminde PKK'nın kış üstlenmesine boşa çıkarmaya yönelik bir operasyon gerçekleştirildiği belirtildi. Şiddetli soğuk ve iklim koşullarında icra edilen operasyonda PKK'lılara ait 12 sığınak ve mağaranın kullanılamaz hale getirildiği belirtilen açıklamada, eylemlerde kullanılacak bol miktarda el yapımı patlayıcı düzeneği ve patlayıcı madde ve yaşam malzemelerinin de ele geçirildiği belirtildi.

Valilik açıklamasında, "Şırnak'ın gelişmesi ve refahın artmasının en büyük engeli olan, bölge halkını, kamu görevlilerini ve güvenlik güçlerini hedef alan, halkımızın alınteri ve emeği ile kazandığı bir lokma ekmeğini bile ona çok görüp gasp eden, fakir aile çocuklarının kanı üzerinden saltanatlarını sürdüren bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlara, kararlılıkla devam edilecektir"denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi