Siyaset, iş dünyası ve bürokratları buluşturan düğün

Diyarbakır'ın gözde mekanı Flora Garden yılın düğüne ev sahipliği yaptı. Diyarbakır’ın tanınmış eşraflarından Baran ve Cansız ailelerinin mutlu gününde, siyasetçi, iş adamları ve bürokratlar buluştu.

Siyaset, iş dünyası ve bürokratları buluşturan düğün

Altındağ Dinlenme Tesislerinin gözde mekanı Flora Garden Kapalı Düğün salonunda gerçekleştirilen düğünde çiftlerin nikah şahitliğini Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Ak Parti Milletvekilleri M. Galip Ensarioğlu, Suna Kepolu Ataman’nın İş Adamı, Gazeteci Yazar Mehmet Ali Altındağ’ın yansıra çok sayıda, bürokrat ve asker ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi yaptı.

Diyarbakır’ın seçkin gözde mekanlarının başında gelen Altındağ Dinlenme Tesislerindeki Flora Garden Kapalı Düğün Salonu, Baran ve Cansız Ailelerinin, mutlu gecesine ev sahipliği yaptı.

Siyasetçi, bürokrat ve iş dünyasını bir araya getiren 3 bin civarındaki kişinin katılım gösterdiği düğünde, renkli anlar yaşanırken, düğünde paralar havada uçuştu.

YILIN DÜĞÜNÜ

Diyarbakır-Elazığ karayolu üzerinde bulunan açık ve kapalı olanlarıyla çok yönlü etkinliklere ev sahipliği yapan Altındağ Dinlenme Tesisleri Flora Garden Kapalı Düğün Salonu önceki akşam Mahmut Baran ve Ceren Cansız’ın muhteşem düğününe ev sahipliği yaptı.

Katılımın hayli yüksek olduğu ve üç bin civarında davetlinin yer aldığı uzay çatılı düğün salonundaki mutlu gecede, bürokratlar, siyasetçiler ve iş insanları bir araya çiftlerin mutluluğuna şahitlik etti.

KİMLER KATILIM GÖSTERDİ

Düğüne Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali İhsan Su, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu ile Suna Kepolu Ataman, Gazeteci Yazar , İş İnsanı Mehmet Ali Altındağ, Ankara Bölge İdare Mahkemesi 4. Dava Daire Başkanı Kurtuluş Beyribey, Eski İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, Kara Kuvvetleri Komutanlığından Tuğgeneral Savaş Beyribey, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Eski Parlamenterlerden Sebgetullah Seydaoğlu,  kamu kurum müdürleri, iş insanları ve yakınları katıldı.

Flora Garden Bölgenin en büyük düğün merasimlerinden birine ev sahipliği yaparken, Mahmut Baran’ın ağabeyi Nihat Baran, güzel bir gece geçirdiklerini söyledi.

MÜHTEŞEM BİR GECE OLDU

Baran, “Diyarbakır’ın önden gelen iş insanlarından Baran ailesinin düğünü gerçekleşti. Bölgede güzel bir gece gerçekleşti. Diyarbakır Valimiz Ali İhsan Su, Diyarbakır Milletvekillerimiz, Belediye Başkan Adaylarımız, ilçe kaymakamlarımız gibi birçok değerli müdürlerimiz düğünümüze iştirak etti. Bu güzel gecede yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Herkes için çok güzel bir geceydi. Özellikle kandil gecesi olması nedeniyle bütün dostlarımızı bir arada görmek bizi fazlasıyla mutlu etti. Düğünümüze yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Diyarbakır şartlarında bir tek hizmet veren mekan Altındağ Dinlenme Tesisleri Flora Garden düğün salonu oldu. Kimi konuklar ayakta kaldılar. Onlardan da ayrıca özür diliyoruz”

Haber: Filiz YAŞA

Kaynak: Diyarbakır Söz