Soylu'dan güneydoğu valileriyle online zirve

Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak'a bağlanan Soylu, bu illerin valisi, il jandarma komutanı, il emniyet müdürü ve il göç müdürleriyle görüştü

Soylu'dan güneydoğu valileriyle online zirve

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlığında video konferans yöntemiyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, video konferans yöntemiyle düzenlenen ilk bölge güvenlik toplantısı olma özelliği taşıyan toplantıdan fotoğraflara yer verildi.

VİDEO KONFERANS SİSTEMİYLE

Toplantıda Bakan Soylu'ya, İçişleri Bakan Yardımcıları Muhterem İnce, Tayyip Sabri Erdil ve İsmail Çataklı, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, İller İdaresi Genel Müdürü Ali Çelik ve Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz eşlik etti.

Video konferans yöntemiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Jandarma Asayiş Bölge Komutanı Mustafa Başoğlu, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü başta olmak üzere ilçe kaymakamlarıyla görüştü. Soylu ayrıca, Adıyaman, Batman, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerine bağlanarak, bu illerin valisi, il jandarma komutanı, il emniyet müdürü ve il göç müdürleriyle görüş alış-verişinde bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz