Tekdemir açtı ağzını yumdu gözünü

Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, kendisine ait sosyal medya hesabında, Kulp ilçesinde iki öğretmen arasında yaşanan olayı “eşkiye şehre indi” başlığıyla ele alıp, zehir-zemberek açıklamalarda bulundu.

Tekdemir açtı ağzını yumdu gözünü

Memur-Sen İl Başkanlığının yansıra Eğitim Bir Sen Şube Başkanlığı görevini de yürüten Ramazan Tekdemir, sosyal medya paylaşımında, Kulp’ta bir öğretmenin başka bir öğretmenle olan tartışmasını, zehir-zemberek sözlerle tepki gösterip, “eşkiya şehre indi” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Tekdemir, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’yu etiketleyerek sosyal medyadan yaptığı duyuruda şu ifadelere yer vermesi dikkat çekti;

Diyarbakır Kulp’ta, dağdan emir ve talimat aldığı eşkiyalara özenen insanlıktan nasibini almamış, ahlak ve edeb yoksunu, adam müsveddesi, öğretmenlik mesleğine kara çalarak kendisi de öğretmen olan üyemize hakaret, küfür, tehdit ve darp etmiştir.

Meşrebine uygun hareket eden, ahlaksızlığa teşne, kalıbını dolduramayan bu zavallı, işlediği suçu bastırmak için de yüzsüzlüğünü katlayarak darp ettiği üyemize karşı utanmadan iftiralarda bulunmuş; sahte darp raporu almak gibi türlü türlü zavallılıkları da sahnelemekten çekinmemiştir.

DAĞDAN ALDIĞI TALİMATLA!

Dağda aldığı eğitimi düzde pratiğe dökme heveslisi bu insanlık müsveddesi karşısında üyemizin yanında olacak gerekli her türlü desteği vereceğiz. Ancak şiddet düşkünü, psikolojik sorunlu bu cani adayının okulda ve öğrenciler arasında bulunmasının oluşturduğu büyük tehlikenin MEB ve il milli eğitim müdürlüğü tarafından gözden kaçırılmaması gerekir. Öğrencilerimizin şiddet düşkünü patalojik vakanın insafına terk edilmemesi için gerekli tedbirler alınmalıdır.”

Haber: Filiz YAŞA

Kaynak: Diyarbakır Söz