Toprak, Çelik'in evinde

PKK tarafından kaçırılan Kulp Ak Parti İlçe Başkanı Veysil Çelik'ten haber alınamazken, Vali Toprak ve Emniyet Müdürü Sağlak dün aileye ziyarette bulundu.

Toprak, Çelik'in evinde

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, 13 Mayıs 2012 tarihinde Diyarbakır Kulp ilçesi ile Muş arasında bulunan Şenyayla mevkiinde kalabalık bir grup örgüt militanı tarafından kaçırılan Ak Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik'in evini ziyaret ederek aile bireyleri ile bir süre görüştü.

                                                

VALİ KULP İLÇESİNDE

Kulp ilçesine giden Vali Mustafa Toprak'a Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ile İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri de eşlik etti. Çelik'in evine giden Vali Toprak aileye geçmiş olsun dileklerini iletti. Basın mensuplarının alınmadığı ziyaret sonrasında kapıda bekleyen vatandaşlarla teker teker tokalaşan Vali Toprak, birlik ve beraberliğin bozulmasına izin verilmemesini istedi.

VEYSEL AİLESİNE ZİYARET

Toprak, vatandaşlara hitaben, "Metanetli olalım, onurlu duruşumuzu bozmayalım, inşallah gereği yapılacaktır. Birliğimizi, beraberliğimizi bozmayalım" dedi.

Veysel Çelik'in evinden ayrılan Vali Toprak daha sonra Kulp İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçerek bölgedeki operasyonlar hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler