Üniversiteliye internet bu ay!

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, örgün eğitimdeki üniversite öğrencilerine ücretsiz 10 GB internet uygulamasının bu ay başlayacağını açıkladı. 3,6 milyon öğrenci yararlanabilecek.

Üniversiteliye internet bu ay!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, örgün eğitimdeki üniversite öğrencilerine 10 GB ücretsiz internet uygulamasıyla ilgili tarih açıkladı. Uraloğlu "Yaklaşık 3,6 milyon öğrencimizi kapsayacak olan bu projede bunu hak eden öğrencilerimiz kullanmış olacak. Bu ay başlayacağız vermeye" dedi.

10 GB İNTERNET BU AY BAŞLIYOR

Uraloğlu detayları şöyle anlattı: "3 operatörden tekliflerimizi aldık, 12 ay süre içinde mutabakat sağladık. Gençlere verme noktasındayız. Ücretsiz internet projesi için 10 gb interneti hak eden kişilerin kullanmasını sağlamış olacağız. Gerek cep telefonundan gerek IMEI numarasından örtüşmesini sağlayacağız. Başkası kullanamayacak. BTK ile bunu sağlama yeteneğine sahibiz. Bu ay 10 gb internet başlar. En ihtiyaç olan nokta bu ay. Gençler hangi operatörü kullanıyorlarsa o operatörü kullanabilecekler.

Yerli üretim şartı, sınır fiyat konuldu, onun altında kalan yerli üretim markalarına uygulanacak cep telefonu kampanyası var, o da bu ay hayata geçirilir."

Kaynak: Diyarbakır Söz