Üreten kadınlarla buluştu!

HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Ülkemizde kadın girişimcilerin sayısının her geçen gün artıyor olması, yarınlara her bakımda güvenle bakmamızı sağlıyor. Evinde çalışarak üreten, çocuklarının geleceği için ter döküp emek veren tüm kadınlarımızı selamlıyorum" dedi.

Üreten kadınlarla buluştu!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Halkbank Üreten Kadın Buluşmasına’  katıldı. Bakan Nebati, üreterek hem aile ekonomilerine hem de ülke ekonomisine çeşitli katkılar sunan kadın girişimcilerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Ülkemize ve insanımıza tereddütsüz inancımızla, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde üretim ekonomisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye, yeni dönemde oluşan tüm fırsatları değerlendirerek küresel rekabetteki konumunu her geçen gün güçlendirmeye devam ediyor" dedi.

Nebati, "Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma yolunda ilerleyişimize kadınlarımızın çok değerli katkılar sunabileceklerine inancım tam. Bu anlayışla istediği halde çalışma hayatına çeşitli sebeplerle katılamayan kadınlarımızın karşılaştığı tüm engellerin kaldırılması, en önemli hedeflerimizden birisi" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz