Vali'den halka çağrı

İl Valisi Hüseyin Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, bugün saat 16.00'da Valilik önünde gerçekleştirilecek toplu açılış programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrif edeceğini belirtti.

Vali'den halka çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kalabalık bir bakan heyeti ile ve çeşitli bakanlıkların üst düzey bürokratlarının da eşlik etmesini beklediklerini bildiren Aksoy, yapımı tamamlanan ve yatırım değeri 288 milyon 315 bin 381 lira olan toplam 85 projenin açılışının törenle Erdoğan tarafından yapılacağını vurguladı.

DİYARBAKIR HALKINA ÇAĞRI YAPTI

Aksoy, şunları kaydetti: "Valilik önündeki alanda yapılacak toplu açılış törenine tüm Diyarbakır halkını davet ediyorum. Bu yatırımların gerçekleşmesini sağlayan, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, sayın bakanlarımıza ve bakanlıklarımızın çalışanlarına, yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Diyarbakır'ın Sayın Cumhurbaşkanımızı, bakanlarımızı ve diğer tüm misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağına inanıyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz