Görüş Bildir

(Video) Depreme ait yeni görüntüler

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde büyük yıkımlara yol açarken, o geceye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

(Video) Depreme ait yeni görüntüler

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde meydana gelen 2 ana büyük deprem 11 ilde büyük yıkım ve can kayıplarına neden oldu.
6 Şubat günü saat 04.17’de meydana gelen 7,7 şiddetindeki deprem anına ait özel bir okuldan alınan güvenlik kamerası görüntüleri, depremin şiddetini ortaya koydu. .
Onikişubat ilçesinde bulunan özel okulun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şiddetli depremin başlaması ile birlikte gökyüzünde ortaya çıkan ışık hüzmesi ve yerde meydana gelen sallantı yaşanan afeti gözler önüne serdi.

6 Şubat gecesi meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler Hatay'ın da içerisinde bulunduğu 11 ilde büyük yıkıma yol açtı. Hatay'da asrın felaketinin yaşandığı geceye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Deprem sırasında istasyondaki vatandaşların yaşadığı panik ve sarsıntının ardından gökyüzünün aydınlanması dehşetin boyutunu ortaya koydu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci deprem anında cep telefonu kameralarına yansıyan bir görüntüde bir binanın sallanması ile arkadaki başka bir binanın da çökme anları yansıdı.
İkinci deprem sırasında Kahramanmaraş merkezinde bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, bir binanın sallanması ve arkasındaki binanın çökmesi yer aldı. Korku dolu anların yaşandığı deprem anları başka vatandaşlar tarafından da görüntüledi. O görüntüler de de yine bir başka binanın çökmesi ile panik anları yer aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi