(Video) Maganda'ya suç üstü

Yurtdışından düğün için memleketi Aksaray’a gelen gurbetçi, düğünde ruhsatsız tüfekle havaya ateş ederken sivil jandarma ekiplerine yakalandı.

(Video) Maganda'ya suç üstü

Olay, Aksaray’ın Ortaköy ilçesine bağlı Sarı alaca köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, düğün, asker eğlencesi gibi özel günlerde magandalara göz açtırmayan İl Jandarma Komutanlığı “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” mottosuyla ilçe, belde ve köylerde yapılan düğünlere sivil jandarma ekipleri yerleştirdi.

 Misafir gibi düğüne giden ve burada düğünü izleyen jandarma ekipleri her hangi bir olumsuzluğa geçit vermezken, özellikle düğün magandalarına göz açtırmıyor. Sarı alaca köyünde yapılan düğüne de misafir gibi katılan jandarma ekipleri bir şahsın tüfekle havaya ateş etmesi üzerine harekete geçerek şahsı gözaltına aldı.

 Ruhsatsız olduğu belirlenen tüfeğe el koyan jandarma ekipleri M.Ö. isimli şahsın sorgulamasında yurtdışında yaşadığı, düğün için izinli olarak memleketi Aksaray’a geldiğini belirledi. Olayla ilgili adli soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Çok Okunan Haberler