(Video) TSK komuta kademesi, Mehmetçik ile bayramlaştı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK komuta kademesi ile hava ve deniz birlikleriyle bayramlaştı.

(Video) TSK komuta kademesi, Mehmetçik ile bayramlaştı

Bakan Güler, Genelkurmay Başkanı olarak da görevlendirilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Kurban Bayramı dolayısıyla birlikleri ziyaret ederek, Mehmetçik ile bayramlaştı.
İlk olarak Adana İncirlik'teki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığını ziyaret eden Güler, çalışmalara ilişkin brifing aldı, talimat verdi, personelle bayramlaştı. Bakan Güler daha sonra beraberindeki TSK komuta kademesi ile Mersin açıklarındaki TCG Giresun'a gitti.
Helikopterle gemiye inen Güler ve komutanlar bahriyelilerle bayramlaştı. Daha sonra Güler, TCG Giresun'da gerçekleştirilen video konferans toplantısına başkanlık ederek, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı unsurlarına hitap etti.
Bakan Güler, Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerdeki konuşmalarında, şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerinin Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı, en yoğun ve en etkili faaliyetlerini gerçekleştirdiği bir dönemden geçildiğini belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz