Yapıcıoğlu: Oy atarken ailelerinizi, gençlerinizi, evlatlarınızın geleceğini de düşünün

Bursa'da cuma namazı çıkışında halkla buluşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, aile kurumunun üzerinde oynanan oyunların altını çizerek; "Aile kurumu yok olursa toplum ayakta kalamaz. Sandığa gidince oy atarken ailelerinizi, gençlerinizi, evlatlarınızın geleceğini de düşünün." dedi.

Yapıcıoğlu: Oy atarken ailelerinizi, gençlerinizi, evlatlarınızın geleceğini de düşünün

28 Mayıs'ta yapılacak 2'nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarını aralıksız sürdüren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, dün geldiği Bursa'da temaslarına devam ediyor.

Yapıcıoğlu Cuma namazını Yıldırım ilçesinde bulunan Oto Sanayi Sitesi'nde  (OTOSANSİT) eda ettikten sonra bir çay ocağında vatandaşlarla hasbihal etti.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yapıcıoğlu, pazar günü yapılacak seçimler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek talebinde bulundu.

"Bu milletin en temel hususiyetlerinden bir tanesi aileye verdiği değerdir"

Aile kurumunun önemine değinen Yapıcıoğlu, "Bizi biz yapan değerlerimiz vardır. Bizi kardeş kılan değerlerimiz vardır. Hepimiz kardeşiz, Allah'ın lütfu ile Rabbim bizleri kardeş kılmış. Bizim bir inanç birliğimiz var. Bizim bir hedef birliğimiz var. Biz ortak bir vatanda yaşıyoruz, farklı inançlara mensup vatandaşlarımızla birlikte topyekûn bir millet olmuşuz. Bu milletin en temel hususiyetlerinden bir tanesi aileye verdiği değerdir. Şu anda çok yoğun bir şekilde hem içerden hem dışardan aile kurumu saldırı altındadır. Hedefe konmuş, aileyi yıkmak istiyorlar. Bu adaylardan birisi; 'Biz Karadeniz'den çıkan gaz, Gabar'dan çıkan petrol ile yeni kaynaklar oluşturarak Aile ve Gençlik Bankası kuracağız, bununla ailelerimizi ayakta tutmak için sosyal ve maddi destekler sağlayacağız ve biz cinsi sapkınlıklara yol vermeyeceğiz.' diyor. Bir diğeri de; 'Bu temel bir insan hakkıdır; kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeyeceğiz, isteyen istediği gibi yaşar hatta eşcinsel evliliklere de sıcak bakıyoruz fakat şu anda toplum buna hazır değil toplumu buna hazır hale getirdikten sonra onun da yolunu açacağız.' diyor. Aile bir toplumun temel taşıdır, aile yıkılırsa toplum ayakta kalamaz ve emin olun o cinsi sapıklıkları zaten yapan yapıyor bunlar bunun özgürlüğünü değil propagandasını ve reklamını yapma özgürlüğünü istiyorlar. Eğer bunu yaparlarsa, bu toplumda yaygınlaşırsa; batı toplumları çöküyor işte pek çok sebep var ama onlardan bir tanesi de budur. Aile kurumu yok olursa o toplum ayakta kalamaz. Sandığa gidince oy atarken ailelerinizi, gençlerinizi, evlatlarınızın geleceğini de düşünün." dedi.

"Bütün vatandaşlara diyoruz ki; kendini, evladını, milletini, memleketini, bayrağını, özgürlüğünü, bağımsızlığını düşün"

Yapıcıoğlu konuşmasının devamında, "Bunun zararı bana gelmez, benim çocuklarım iyidir demeyin. Çünkü küresel şer güçler cinsiyetsiz bir toplumu hedefe koymuşlar ve bunu her tarafa yaymak istiyorlar. Cinslerin karışmasını ve sapıklıkların olabildiğince yayılmasını istiyorlar. Papa bile buna isyan etti; bu sapkınlıklar için insanlığa savaş açmaktır diyor. Sonra ihtimal ki bazı yerlerden baskılar gördü, sıkıştırıldı artık o sözleri tekrar etmekten vazgeçti; geriye çekildi. Dünyada bu kadar güçlü bir lobi her tarafa baskı yapıyor, buna karşı direnmek için; güçlü bir siyasi lidere, hükümete ve iradesi sağlam bir lidere ihtiyacımız var. Sandığa giderken bunları da düşünelim ve inşallah bütün vatandaşlara diyoruz ki; kendini düşün, evladını düşün, milletini düşün, memleketini düşün, bayrağını düşün, özgürlüğünü düşün, bağımsızlığını düşün ve sandığa giderken mührünü o pusulaya vurduğunda sol taraftaki Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının altına vur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz