Görüş Bildir

Yeter Artık

Altındağ, "Terörün" Diyarbakır başta olmak üzere Güneydoğu bölgesinde neden eksilmediğini tarihi örneklerle gözler önüne seriyor. Türkiye'nin "kanlı sürecine" tarihi örnekler vererek, ders-i ibret çağrısında bulunan Başyazarımız Mehmet Ali Altındağ, "Artık Yeter, Türkiye Bunu kaldıramaz" diyerek, terörü ve teröre bel çıkanları deşifre etti.

Yeter Artık

Tarihi İttihat ve Teraki cemiyetinin uzantısı olan CHP ve Devletin kurumlarına sızmış bolşeviklerin, Türkiye'yi yıllardır terör ve şiddet belasına nasıl süreklediğini Başyazar Mehmet Ali Altındağ bugünkü "Artık Yeter, Türkiye Bunu Kaldıramaz" başlıklı makalesinde tarihi örnekler vererek aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, dün bazı Akademisyenlerin "terörü" destekleyen bildirisine ilişkin; "Bu aydınlar karanlıktır, karanlık… Bunların vatan diye bir meselesi, millet diye bir meselesi yoktur" değerlendirmesini de ele alan Altındağ, 11 yıl önce, Diyarbakır'ın Hevsel bahçelerinde, örgüt üyelerine yönelik yürütülen operasyonu hatırlattı.

Dönemin İl Valisi Efkan Ala ile İl Emniyet Müdürü Orhan Okur'un arasındaki anlaşmazlığı da hatırlatan Altındağ, Hevsel bahçeleri operasyonu esnasında, yine dönemin Baro Başkanı Sezgin Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Osman Baydemir'in, Emniyet Müdürü Okur'la "operasyon alanına" girmeye dair ısrarları sırasında yaşanan tartışma ve  geçen diyaloga dikkat çekti.

Makalenin tamamı için tıklayınız...

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi